ДІЯЛЬНІСТЬ В. ЧОРНОВОЛА ЩОДО УТВОРЕННЯ ГАЛИЦЬКОЇ АСАМБЛЕЇ - Деревінський, В. Ф. (Сторінки історії, 2017)
В статті розглянуто заходи В. Чорновола з налагодження координа- ції діяльності обласних рад західного регіону України.