РОЗПОДІЛ ФУНКЦІЙ МІЖ УКРАЇНСЬКИМИ І СОЮЗНИМИ УСТАНОВАМИ У ПРОЕКТНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ БУДІВНИЦТВА ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКОГО І ПІВНІЧНОКРИМСЬКОГО КАНАЛІВ Й ІНТЕГРАЦІЯ КРИМУ З УКРАЇНОЮ - Сацький, П. В. (Сторінки історії, 2017)
Автор уперше на основі архівних даних розглянуто участь українських проектних організацій у закладенні підвалин інтеграції Криму з Україною на початку 1950-х рр.