«НОВЕ ПІДНЕСЕННЯ» КОЛГОСПНОГО РУХУ 1931 р. ТА ЙОГО ВІДДЗЕРКАЛЕННЯ У НАСТРОЯХ УКРАЇНСЬКОГО СЕЛЯНСТВА - Бем, Н. В. (Сторінки історії, 2017)
В статті досліджується стан українського селянства в 1931 р. під час нової хвилі суцільної колективізації.