РЕГІОНАЛЬНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ СФЕРИ ТА ІННОВАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ - Лихолат, А. О. (Сторінки історії, 2017)
Розглянуто і проаналізовано актуальні проблеми науково-технічного роз- витку регіонів України.