АНТИРЕЛІГІЙНА ПОЛІТИКА РАДЯНСЬКОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ У 20–30-ті рр. ХХ ст. - Шевчук, Тетяна (Сторінки історії, 2017)
У статті досліджено період становлення радянської релігійної політики, який тривав з 1917 р. до початку 1940-х рр.