ЗОВНІШНЯ ПОЛІТИКА РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ У МІЖВОЄННИЙ ПЕРІОД (1930-ТІ — ПОЧАТОК 1940-Х РР.) - Рамазанов, Ш. Ш. (Сторінки історії, 2017)
У статті розглядається зовнішня політика Радянського Союзу напередодні Другої світової війни. Автор на основі сучасних досліджень аналізує спроби радянського керівництва створити антигітлерівську коаліцію в Європі.