СТАНОВЛЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ ПЕРІОДУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ - Федоренко, Я. А. (Сторінки історії, 2017)
У статті досліджується становлення сільського підприємництва після проголошення незалежності України в контексті аграрної реформи.