МАЛОВІДОМІ СТОРІНКИ БІОГРАФІЇ ПРОФЕСОРА П. МІНЯЄВА (1868–1958 рр.) - Ховрич, С. М. (Сторінки історії, 2016)
Спираючись передусім на архівні документи, а також наукову літературу, автор статті проаналізував життєвий та науково-педагогічний шлях професора Павла Міняєв (1868–1958 рр.), зосередивши увагу на найменш досліджених сторінках його біографії.