ПЕРША МІЖНАРОДНА «КОСМІЧНА» ВИСТАВКА ТА ЇЇ ОРГАНІЗАТОРИ - Стефанович, Янковий, Д., В. (Сторінки історії, 2016)
Статтю присвячено маловідомому епізоду з історії вітчизняних космічних досліджень — першій в історії виставці проектів космічних ракет і міжпланетних апаратів, яка відбулася в Києві влітку 1925 р., та її організаторам — членам Київського гуртка з вивчення світових просторів.