КРИМСЬКІ КРАЙОВІ УРЯДИ 1918 –1919 рр. - Бикова, Т. Ю. (Сторінки історії, 2016)
В статті розглядається діяльність урядів, які існували на території Кримського півострова протягом 1918–1919 рр., їхні відносини з політичними силами, котрі боролися за владу в Україні — урядами Української Держави, більшовиками та Добровольчою армією.